Ruostumattomasta teräksestä valmistettu valkoinen sheikkeri

Kymmenen syytä miksi vaihtaa muovinen sheikkeri ruostumattomasta teräksestä valmistettuun

Sheikkeri on jokaisen tositreenaajan vakiovaruste! Sheikkerillä voi luonnollisesti sekoittaa lisäravinteet veteen, mutta monelle se toimii lisäksi normaalina juomapullona sekä kuntosalilla että myös esimerkiksi toimistolla. Sheikkereitä on saatavilla useista eri materiaalista valmistettuna - joista yleisin on muovi. Tässä blogipostauksessa käymme läpi kymmenen syytä sille, miksi sinun kannattaa valita ruostumattomasta teräksestä valmistettu sheikkeri nykyisen muovisen sheikkerisi tilalle.

Kestävyys: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet ovat kestävämpiä ja pitkäikäisempiä kuin muoviset vastineensa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut tuotteet kestävät muovia paremmin iskuja, korroosiota sekä muuta kulumaa, minkä myötä ne kestävät pidempään. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sheikkerit kestävät muovia paremmin myös putoamista ja muuta kovaa käsittelyä, mikä tekee niistä erinomaisen hankinnan tuotteen pitkäikäisyyttä arvostavalle kuluttajalle. 


Hygienia: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut juomapullot ja sheikkerit ovat helpompia puhdistaa ja huoltaa kuin mitä muovista valmistetut sheikkerit. Muovisten juomapullotuotteiden, kuten sheikkerien, pintaan muodostuu esimerkiksi helposti halkeamia ja rakoja, jotka voivat ajan kanssa säilöä itseensä bakteereja, mikä taas saattaa pahimmillaan johtaa homeen sekä muiden haitallisten mikro-organismien kasvuun tuotteen sisällä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettujen sheikkerien sileä pinta ei sisällä bakteereja, mikä tekee niistä hygieenisempiä.

Ympäristöystävällisyys: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sheikkerit ovat ympäristön kannalta kestävämpi vaihtoehto kuin mitä muoviset niiden ollessa pitkäikäisempiä käyttöiältään. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sheikkerit voivat kestää metallisen rakenteensa ansiosta jopa kymmeniä vuosia, mikä on merkittävästi pidempään mitä vastaavalla muovituotteella. 

Eristävyys: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sheikkerit säilyttävät juoman lämpötilan paremmin kuin mitä muoviset sheikkerit. Ne pitävät juomat kylminä tai kuumina parhaimmillaan jopa useita tunteja, mikä tekee niistä ihanteellisen valinnan henkilöille, jotka hörppivät ravintolisäänsä esimerkiksi työpäivän mittaan tai käyttävät sheikkeriä esimerkiksi vesipullona. 

Hajuttomuus: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sheikkerit eivät ime itseensä hajuja tai makuja juomista samalla tavalla kuin muoviset vastinparinsa. Näin juomasi maistuu paremmalta ja tuote on muovista vaihtoehtoa merkittävästi hygieenisempi.

Estetiikka: Juomapullokauppa.comin myymissä ruostumattomasta teräksestä valmistetuissa sheikkerissä on tyylikäs muotoilu ja moderni väritys. Teräksestä valmistettu sheikkeri onkin mitä mainioin esteettinen lisäys omaan kuntosalivarustukseen! Teräs materiaalina antaa tuotteelle korkealuokkaisen ja laadukkaan vaikutelman.

Kierrätettävä: Ruostumaton teräs on 100 % kierrätettävää, minkä myötä se on valmistusmateriaalina ympäristöystävällisempi vaihtoehto kuin mitä muovi. Teräs voidaan sulattaa ja käyttää uudelleen materiaalin laatua menettämättä.

Kemikaalittomuus: Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sheikkerit ovat kemikaalittomia eivätkä sisällä haitallisia aineita, jotka voivat huuhtoutua niissä säilöttävään juomaan. Muoviset sheikkerit voivat vapauttaa niistä juotaviin nesteisiin haitallisia kemikaaleja ja mikromuoveja, kuten BPA:ta, ftalaatteja ja muita myrkyllisiä yhdisteitä, jotka voivat olla vaaraksi terveydelle.

Mikromuovittomuus: Kuten kemikaalittomuuskin, niin on tuotteen turvallisuuden kannalta ensisijaisen tärkeää, että tuotteesta ei irtoa mikromuoveja käyttäjän elimistöön pitkällä aikavälillä. Vaikka lähes kaikki EU-alueella myytävät muoviset sheikkerit ovat BPA-vapaita, niin varsinaista taetta niiden mikromuovittomuudesta ei silti ole, vaan useat sheikkerit saattavat irrottaa pieniä määriä muovia niissä säilöttävien juomien mukaan. Turvallisin valinta mikromuovia välttelevälle kuluttajalle onkin lasinen tai ruostumattomasta teräksestä valmistettu juomapullo tai sheikkeri.

Pitkän aikavälin kustannukset: Vaikka ruostumattomasta teräksestä valmistetut sheikkerit valmistetut sheikkerit ovat monesti kalliimpia kuin muoviset, niin ovat ne kuitenkin taloudellisesti kannattavampi sijoitus pitkällä aikavälillä. Teräksestä valmistetut tuotteet kestävät muovisia tuotteita pidempään ja vaativat vähemmän huoltoa, mikä tekee niistä kustannustehokkaan vaihtoehdon pitkällä aikavälillä.

Yhteenvetona voidaan todeta, että vaikka muoviset sheikkerit voivat olla edullisempia ja helpommin saatavilla, niin ne eivät kuitenkaan ole kestävin tai hygieenisin vaihtoehto. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut sheikkerit ovat parempi sijoitus pitkällä aikavälillä, sillä ne tarjoavat paremman kestävyyden, hygienian, eristävyyden, hajuttomuuden, kierrätettävyyden, kemikaalittomat materiaalit, mikromuovittomuuden sekä pitkän aikavälin kustannushyödyt. Investointi ruostumattomasta teräksestä valmistettuun sheikkeriin onkin mitä mainioin tapa varmistaa, että sinulla on luotettava ja pitkäikäinen juomapullo kuntoilumatkasi tukemiseen.

Löydät laadukkaat ruostumattomasta teräksestä valmistetut sheikkerit ja muut juomapullotuotteet osoitteesta www.juomapullokauppa.com.

Takaisin blogiin