Sopimusehdot

SOPIMUS-/KÄYTTÖEHDOT

YLEISTÄ

Tätä verkkosivustoa ylläpitää ja sen omistaa Purely Reusables™. Sivustolla esiintyvät termit "me" ja "meidän" viittaavat Purely Reusables™ -brändiin. Purely Reusables™ tarjoaa tämän verkkosivuston, mukaan lukien kaikki tältä sivustolta saatavilla olevat tiedot, työkalut ja palvelut sinulle, käyttäjälle, edellyttäen, että hyväksyt kaikki tässä mainitut ehdot, käytännöt ja huomautukset.

Vierailemalla sivustollamme ja/tai ostamalla tuotteitamme (myöhemmin “palveluita”) meiltä, sitoudut käyttämään "Palveluamme" ja sitoudut noudattamaan seuraavia ehtoja ("Sopimusehdot", mukaan lukien mahdolliset lisäehdot ja -käytännöt johon viitataan tässä ja/tai muissa tällä verkkosivustolla olevissa ehdoissa, kuten toimitusehdoissa. Nämä sopimusehdot koskevat kaikkia sivuston käyttäjiä, mukaan lukien rajoituksetta ryhmiä, jotka edustavat muita myyjiä, asiakkaita, kauppiaita ja/tai sisällöntuottajia.

Lue nämä käyttöehdot huolellisesti ennen kuin avaat tai käytät verkkosivustoamme. Kun avaat tai käytät mitä tahansa sivuston osaa, sitoudut noudattamaan näitä palveluehtoja. Jos et hyväksy kaikkia tämän sopimuksen ehtoja, et voi käyttää verkkosivustoa tai käyttää palveluitamme. 

Myös kaikki sivustollemme lisätyt ominaisuudet tai työkalut ovat näiden käyttöehtojen alaisia. Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla. Pidätämme oikeuden päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä palveluehdoista julkaisemalla päivityksiä ja/tai muutoksia verkkosivustollemme. On sinun vastuullasi tarkistaa tämä sivu säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat verkkosivuston käyttöä tai pääsyä siihen muutosten julkaisemisen jälkeen, hyväksyt muutokset. Kauppaamme isännöi Shopify Inc. He tarjoavat meille verkkokauppa-alustan, jonka avulla voimme myydä tuotteitamme ja palveluitamme.


OSA 1 – VERKKOKAUPAN EHDOT

Hyväksymällä nämä käyttöehdot vakuutat, että olet vähintään täysi-ikäinen henkilö asuinvaltiossasi, -maassasi tai -provinssissasi tai että olet täysi-ikäinen asuinvaltiossasi, -maassasi tai -provinssissasi ja olet antanut annat meille suostumuksesi sallia kaikkien alaikäisten huollettaviesi käyttää tätä sivustoa.

Et saa käyttää tuotteitamme mihinkään laittomaan tai luvattomaan tarkoitukseen, etkä Palvelua käyttäessäsi saa rikkoa mitään lainkäyttöalueesi lakeja (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tekijänoikeuslakeja).

Et saa välittää viruksia tai mitään muuta haitallista ohjelmistoa/koodia liittyen Palveluidemme tai muuten tämän verkkosivuston käyttöön.

Minkä tahansa näiden Sopimusehtojen rikkominen johtaa Palvelujesi välittömään lopettamiseen sekä mahdolliseen vahingonkorvausvelvollisuuteen.


OSA 2 - YLEISET EHDOT

Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta keneltä tahansa mistä tahansa syystä milloin tahansa.

Ymmärrät, että asiakastietosi (lukuun ottamatta pankki-/luottokorttitietoja) voidaan siirtää salaamattomana (a) lähetyksinä eri verkkojen kautta; ja (b) muutokset yhdistävien verkkojen tai laitteiden teknisten vaatimusten mukauttamiseksi. Pankki-/luottokorttitiedot salataan aina verkkosiirron aikana. 

Sitoudut olemaan jäljentämättä, monistamatta, kopioimatta, myymättä, jälleenmyymättä tai muuten kaupallisesti hyödyntämättä mitään Palvelun osaa, Palvelun käyttöä tai pääsyä Palveluun tai minkään yhteydenottoihin verkkosivustolla, jonka kautta palvelu tarjotaan, ilman meidän nimenomaista kirjallista lupaamme.

Tässä sopimuksessa käytetyt otsikot on sisällytetty vain käyttömukavuuden vuoksi, eivätkä ne rajoita tai muuten vaikuta näihin ehtoihin.


OSA 3 – TIETOJEN TARKKUUS, TÄYDELLISYYS JA OIKEUS

Emme ole vastuussa, jos tällä sivustolla saatavilla olevat tiedot eivät ole tarkkoja, täydellisiä tai ajantasaisia. Tämän sivuston materiaali on tarkoitettu vain yleiseksi tiedoksi, eikä siihen pidä luottaa tai käyttää päätöksiä yksinomaan perusteena ilman ensisijaisia, tarkempia, täydellisempiä tai oikea-aikaisempia tietolähteitä. Kaikki tämän sivuston materiaaliin luottaminen on omalla vastuullasi.

Tämä sivusto saattaa sisältää tiettyjä historiallisia tietoja. Historialliset tiedot eivät välttämättä ole ajankohtaisia, ja ne ovat vain viitteellisiä. Pidätämme oikeuden muuttaa tämän sivuston sisältöä milloin tahansa, mutta meillä ei ole velvollisuutta päivittää sivustollamme olevia tietoja. Hyväksyt, että on sinun vastuullasi seurata sivustomme muutoksia.


OSA 4 - PALVELUN SISÄLLÖN JA HINTOJEN MUUTOKSET

Tuotteidemme hinnat voivat muuttua ilman erillistä ilmoitusta.

Varaamme oikeuden milloin tahansa muuttaa tai lopettaa Palvelun (tai sen osan tai sisällön) milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Emme ole vastuussa sinulle tai millekään kolmannelle osapuolelle mistään Palvelun muutoksista, hinnan muutoksista, keskeyttämisestä ja/tai lopettamisesta.


OSA 5 – TUOTTEET TAI PALVELUT

Tietyt tuotteet tai palvelut voivat olla saatavilla yksinomaan verkossa verkkosivustomme kautta. Näitä tuotteita tai palveluita voi olla rajoitettu määrä, ja ne voidaan palauttaa tai vaihtaa vain palautuskäytäntömme mukaisesti. Löydät palautuskäytäntömme verkkosivuiltamme.

Olemme tehneet kaikkemme näyttääksemme mahdollisimman tarkasti sivustollamme näkyvät tuotteidemme värit ja kuvat. Osa kuvista on käsiteltyjä ja värit voivat näyttäytyä erilaisina eri laitteilla.

Pidätämme oikeuden, mutta emme ole velvollisia, rajoittaa tuotteidemme tai palveluidemme myyntiä mille tahansa henkilölle, maantieteelliselle alueelle tai lainkäyttöalueelle. Voimme käyttää tätä oikeutta myös tapauskohtaisesti. Pidätämme oikeuden rajoittaa tarjoamiemme tuotteiden tai palveluiden määriä. Kaikki tuotekuvaukset tai tuotteiden hinnat voivat muuttua milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta oman harkintamme mukaan. Pidätämme oikeuden lopettaa minkä tahansa tuotteen myynnin ja/tai valmistamisen milloin tahansa. Kaikki tällä sivustolla tehdyt tilaukset tuotteista tai palveluista ovat mitättömiä, jos tuote ei ole saatavilla tai enää myytävänä.

Emme takaa, että ostamasi tai hankkimasi tuotteen, Palvelun, tiedon tai muun materiaalin laatu vastaa odotuksiasi tai että Palvelussa mahdollisesti olevat virheet korjataan.


OSA 6 – LASKUTUS- JA TILITIETOJEN TARKKUUS

Pidätämme oikeuden evätä kaikki tilaukset, jotka teet meiltä. Voimme oman harkintamme mukaan rajoittaa tai peruuttaa ostettuja tuotemääriä henkilöä, kotitaloutta tai tilausta kohti. Näihin rajoituksiin voivat sisältyä tilaukset, jotka on tehty samalta asiakastililtä tai sen alaisina, samalla luottokortilla ja/tai tilaukset, joissa käytetään samaa laskutus- ja/tai toimitusosoitetta. Jos teemme muutoksia tilaukseen tai peruutamme sen, yritämme ilmoittaa sinulle ottamalla yhteyttä tilauksen tekohetkellä annettuun sähköpostiosoitteeseen ja/tai laskutusosoitteeseen/puhelinnumeroon. Pidätämme oikeuden rajoittaa tai kieltää tilaukset, jotka meidän oman harkintamme mukaan näyttävät olevan jälleenmyyjien tai jakelijoiden tekemiä tai jotka muuten näyttävät oman harkintamme mukaan liittyvän muuhun kaupalliseen toimintaan.

Sitoudut antamaan ajantasaiset, täydelliset ja tarkat osto- ja tilitiedot kaikista kaupassamme tehdyistä ostoksista. Sitoudut päivittämään tilisi ja muut tiedot, mukaan lukien sähköpostiosoitteesi ja luottokorttisi numerot ja vanhentumispäivät, viipymättä, jotta voimme suorittaa palvelutapahtumasi ja ottaa sinuun yhteyttä tarvittaessa.

Katso lisätietoja tilauksiin ja palautuksiin liittyen palautuskäytännöstämme.


OSA 7 – VALINNAISET TYÖKALUT

Saatamme tarjota sinulle pääsyn kolmannen osapuolen työkaluihin, joita emme valvo emmekä hallitse tai joista emme anna tietoja.

Ymmärrät ja hyväksyt, että tarjoamme pääsyn tällaisiin työkaluihin "sellaisena kuin ne ovat" ja "sellaisena kuin saatavilla" ilman minkäänlaisia takuita, esityksiä tai ehtoja ja ilman erillistä hyväksyntää. Meillä ei ole minkäänlaista vastuuta, joka johtuu valinnaisten kolmannen osapuolen työkalujen käytöstä tai liittyy niihin.

Sivuston kautta tarjottujen valinnaisten työkalujen käyttö on täysin omalla vastuullasi ja harkintasi mukaan, ja sinun tulee varmistaa, että olet perehtynyt ja hyväksyä ehdot, joilla asiaankuuluvat kolmannen osapuolen tarjoajat tarjoavat kyseisiä työkaluja.

Saatamme myös tulevaisuudessa tarjota uusia Palveluita ja/tai ominaisuuksia verkkosivuston kautta (mukaan lukien uusien työkalujen ja resurssien julkaiseminen). Myös tällaisia uusia ominaisuuksia ja/tai palveluita koskevat nämä käyttöehdot.


OSA 8 – KOLMANSIEN OSAPUOLEN LINKIT

Tietyt Palvelumme kautta saatavilla olevat sisällöt, tuotteet ja palvelut voivat sisältää materiaalia kolmansilta osapuolilta.

Tällä sivustolla olevat kolmannen osapuolen linkit voivat ohjata sinut kolmansien osapuolien verkkosivustoille, jotka eivät ole sidoksissa meihin. Emme ole vastuussa sisällön tai tarkkuuden tutkimisesta tai arvioinnista, emmekä takaa tai ole vastuussa mistään kolmannen osapuolen materiaalista tai verkkosivustosta tai muista kolmansien osapuolten materiaaleista, tuotteista tai palveluista.

Emme ole vastuussa mistään vahingoista, jotka liittyvät tavaroiden, palveluiden, resurssien, sisällön ostamiseen tai käyttöön tai muihin kolmansien osapuolten verkkosivustoihin liittyviin tapahtumiin. Tutustu huolellisesti kolmannen osapuolen käytäntöihin ja käyttöehtoihin sekä varmista, että ymmärrät ne ennen kuin teet mitään asiakas- tai palvelutapahtumaa. Kolmannen osapuolen tuotteita koskevat valitukset, vaatimukset, huolenaiheet tai kysymykset tulee osoittaa kolmannelle osapuolelle.


OSA 9 – KÄYTTÄJIEN KOMMENTIT, PALAUTE JA MUUT AVAUKSET

Jos lähetät pyynnöstämme tai ilman pyyntöämme ehdotuksia, luovia ideoita, suunnitelmia tai muuta materiaalia joko verkossa, sähköpostitse, postitse tai muuten (yhteisesti "kommentit"), hyväksyt, että voimme milloin tahansa rajoituksetta muokata, kopioida, julkaista, jakaa, kääntää ja muuten käyttää missä tahansa välineessä meille välittämiäsi kommentteja. Meillä ei ole eikä tule olemaan velvollisuutta (1) säilyttää kommentteja luottamuksellisina; (2) maksaa korvausta kommenteista; tai (3) vastata kommentteihin.

Voimme, mutta meillä ei ole velvollisuutta, tarkkailla, muokata tai poistaa sisältöä, jonka katsomme oman harkintamme mukaan laittomaksi, loukkaavaksi, uhkaavaksi, herjaavaksi, kunniaa loukkaavaksi, pornografiseksi, säädyttömäksi tai muuten vastuuttomaksi tai sellaiseksi, että se rikkoo minkä tahansa osapuolen immateriaalioikeuksia tai näitä käyttöehtoja.

Hyväksyt, että kommenttisi eivät loukkaa minkään kolmannen osapuolen oikeuksia, mukaan lukien tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä, yksityisyyttä, henkilöllisyyttä tai muuta henkilökohtaista oikeutta tai omistusoikeutta. Hyväksyt lisäksi, että kommenttisi eivät sisällä herjaavaa tai muuten laitonta, loukkaavaa tai säädytöntä materiaalia tai tietokoneviruksia tai muita haittaohjelmia, jotka voisivat millään tavalla vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvien verkkosivustojen toimintaan. Et saa käyttää väärää sähköpostiosoitetta, teeskennellä olevasi joku muu kuin itsesi tai muuten johtaa meitä tai kolmansia osapuolia harhaan minkään kommenttien alkuperän suhteen. Olet yksin vastuussa kaikista kommenteistasi ja niiden oikeellisuudesta. Emme ota vastuuta mistään sinun tai kolmannen osapuolen lähettämistä kommenteista tai muista tiedoista.


OSA 10 - HENKILÖTIEDOT

Henkilötietojesi lähettämistä kaupan kautta säätelee tietosuojakäytäntömme. Voit tarkastella tietosuojakäytäntöämme sille varatusta osiosta verkkosivustollamme.


OSA 11 - VIRHEET, EPÄTARKKUUDET JA PUUTTEET

Toisinaan sivustollamme tai Palvelussa voi olla tietoja, jotka sisältävät typografisia virheitä, epätarkkuuksia tai puutteita, jotka voivat liittyä tuotekuvauksiin, hinnoitteluun, kampanjoihin, tarjouksiin, tuotteiden toimituskuluihin, kuljetusaikoihin ja/tai saatavuuteen. Varaamme oikeuden korjata mahdolliset virheet, epätarkkuudet tai puutteet sekä muuttaa tai päivittää tietoja tai peruuttaa tilauksia, jos jokin Palvelussa tai siihen liittyvällä verkkosivustolla oleva tieto on epätarkka, milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta (mukaan lukien tilauksen lähettämisen jälkeen).

Emme sitoudu päivittämään, muuttamaan tai selventämään Palvelussa tai millään siihen liittyvällä verkkosivustolla olevia tietoja, mukaan lukien rajoituksetta hintatiedot, muuten kuin lain edellyttämällä tavalla. Minkään tietyn päivityspäivämäärää Palvelussa tai millään siihen liittyvällä verkkosivustolla ei pidä katsoa osoittavan, että kaikkia Palvelun tai siihen liittyvien verkkosivustojen tietoja on muutettu tai päivitetty.


OSA 12 – KIELLETTY KÄYTTÖ

Muiden näissä käyttöehdoissa määriteltyjen kieltojen lisäksi sinun on kielletty käyttää sivustoa, Palveluitamme tai sivustomme sisältöä:

a) mihin tahansa laittomaan tarkoitukseen; (b) pyytää muita suorittamaan laittomia toimia tai osallistumaan niihin; (c) rikkoa kansallisia, kansainvälisiä, liittovaltion, provinssin tai osavaltion määräyksiä, sääntöjä, lakeja tai paikallisia määräyksiä; (d) loukata tai loukata meidän immateriaalioikeuksiamme tai muiden immateriaalioikeuksia; (e) häiritä, pahoinpidellä, loukata, vahingoittaa, herjata, panetella, väheksyä, uhkailla tai syrjiä sukupuolen, seksuaalisen suuntautumisen, uskonnon, etnisen taustan, rodun, iän, kansallisen alkuperän tai vamman perusteella; f) antaa vääriä tai harhaanjohtavia tietoja; (g) ladata tai lähettää viruksia tai minkä tahansa muun tyyppistä haitallista koodia, jota käytetään tai voidaan käyttää millään tavalla, joka vaikuttaa Palvelun tai siihen liittyvien verkkosivustojen, muiden verkkosivustojen tai Internetin toimivuuteen tai toimintaan; (h) kerätä tai seurata muiden henkilökohtaisia tietoja; (i) roskapostin, tietojenkalastelun tai indeksoinnin lähettämiseen; (j) mihin tahansa säädyttömään, lainvastaiseen tai moraalittomaan tarkoitukseen; tai (k) häiritä tai kiertää Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston, muiden verkkosivustojen tai Internetin suojausominaisuuksia. Pidätämme oikeuden lopettaa Palvelun tai minkä tahansa siihen liittyvän verkkosivuston käyttösi, jos rikot jotakin kiellettyä käyttöä sekä pitää sinua täysimääräisesti vahingonkorvausvelvollisena kyseisistä toimista aiheutuvista välittömistä ja välillisistä vahingoista.


OSA 13 – VASTUUVAPAUSLAUSEKE TAKUISTA; VASTUUN RAJOITUS

Emme takaa, että palvelumme käyttö on keskeytyksetöntä, oikea-aikaista, turvallista tai virheetöntä.

Emme takaa, että palvelumme ostamisesta tai käyttämisestä seuraavat lopputulokset ovat tarkkoja tai luotettavia.

Hyväksyt, että voimme ajoittain poistaa palvelun määräämättömäksi ajaksi tai peruuttaa palvelun milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta.

Hyväksyt nimenomaisesti, että palvelun käyttö tai kyvyttömyys käyttää palvelua on omalla vastuullasi. Palvelu ja kaikki sinulle palvelun kautta toimitetut tuotteet ja Palvelut tarjotaan (paitsi toisin kuin me nimenomaisesti ilmoitamme) "sellaisenaan" ja "saatavillasi" käyttöösi ilman minkäänlaisia esityksiä, takuita tai ehtoja, joko nimenomaisia tai oletettuja, mukaan lukien kaikki oletetut takuut tai ehdot kaupallisuudesta, kaupallisesta laadusta, sopivuudesta tiettyyn tarkoitukseen, kestävyyteen, omistukseen ja loukkaamattomuuteen.

Me, johtajamme, toimihenkilömme, työntekijämme, tytäryhtiömme, agenttimme, urakoitsijamme, harjoittelijamme, toimittajamme, palveluntarjoajamme tai lisenssinantajamme eivät ole missään tilanteessa tai tapauksessa vastuussa mistään vahingosta, menetyksestä, vaateesta tai mistään suorista, epäsuorista, satunnaisista, rankaisevista, erityisistä tai muista välillisistä vahingoista, mukaan lukien rajoituksetta menetetyt voitot, menetetyt tulot, menetetyt säästöt, tietojen menetykset, vaihtokustannukset tai muut vastaavat vahingot, jotka johtuvat sopimuksesta, vahingonkorvausoikeudesta (mukaan lukien huolimattomuudesta), ankarasta vastuusta tai muusta seikasta, joka johtuu minkä tahansa palvelumme tai sivustomme avulla hankitun tuotteen käytöstä tai minkä tahansa muun tarjoamme palvelun tai tuotteen käyttöön millään tavalla liittyvästä vaatimuksesta, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, virheisiin tai puutteisiin missä tahansa sisällössä tai minkäänlaisessa muussa vahingossa, joka on aiheutunut palvelun tai sivustomme kautta lähetetyn, välitetyn tai muuten saataville asetetun sisällön (tai tuotteen) käytöstä, vaikka näiden vahinkojen/haittojen olemassaolosta olisi ilmoitettu.

Koska jotkin osavaltiot tai lainkäyttöalueet eivät salli välillisten tai satunnaisten vahinkojen vastuun poissulkemista tai rajoittamista tällaisissa osavaltioissa tai lainkäyttöalueilla, vastuumme rajoitetaan näiltä osilta kyseisen lainsäädäntöalueen lain sallimaan enimmäismäärään.


OSA 14 - VAHINGONKORVAUKSET

Sitoudut korvaamaan meille, emoyhtiöllemme, tytäryhtiöllemme, kumppaneillemme, toimihenkilöillemme, henkilökunnalle, alihankkijoillemme, tavarantoimittajillemme tai muille sidosryhmillemme kaikki sellaiset suorat tai epäsuorat kustannukset ja kulut, jotka johtuvat näiden palveluehtojen tai niihin viitaten sisältyvien muiden ehtojen rikkomisesta tai sovellettavan lain tai kolmannen osapuolen oikeuksien rikkomisesta.


OSA 15 - SOPIMUSEHTOJEN EROTETTAVUUS

Jos jokin näiden Palveluehtojen ehto todetaan laittomaksi, mitättömäksi tai täytäntöönpanokelvottomaksi, tällainen määräys on kuitenkin täytäntöönpanokelpoinen sovellettavan lain sallimassa laajuudessa, ja täytäntöönpanokelvoton osa katsotaan erotetuksi näistä ehdoista. Palvelussa tällainen päätös ei vaikuta muiden jäljellä olevien ehtojen pätevyyteen ja täytäntöönpanokelpoisuuteen.


OSA 16 - SOPIMUSEHTOJEN VOIMASSAOLON PÄÄTTYMINEN

Ennen palvelusopimuksen päättymistä syntyneet osapuolten velvoitteet ja vastuut säilyvät tämän sopimuksen irtisanomisen jälkeen kaikissa tarkoituksissa.

Nämä Palveluehdot ovat voimassa, ellet sinä tai me ole irtisanonut niitä. Voit irtisanoa nämä käyttöehdot milloin tahansa ilmoittamalla meille, että et enää halua käyttää palveluitamme, tai kun lopetat sivustomme käytön. Tämän voi tehdä vasta kun molemmat sopimusosapuolet ovat täyttäneet kaikki velvoitteensa.

Jos epäilemme, että olet laiminlyönyt näiden palveluehtojen jonkin ehdon tai ehdon noudattamisen, voimme myös irtisanoa tämän sopimuksen milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta ja olet edelleen vastuussa kaikista erääntyneistä summista. päättymispäivään mukaan lukien; ja/tai vastaavasti voi estää sinulta pääsyn Palveluihimme (tai mihin tahansa niiden osaan).


OSA 17 – KOKO SOPIMUS 

Se, että emme käytä tai pane täytäntöön jotakin näiden Palveluehtojen oikeutta tai määräystä, ei tarkoita luopumista kyseisestä oikeudesta tai määräyksestä.

Nämä Palveluehdot ja kaikki tälle sivustolle tai Palveluun julkaisemamme käytännöt tai toimintasäännöt muodostavat sinun ja meidän välisen koko sopimuksen ja yhteisymmärryksen, ja ne säätelevät palvelun käyttöäsi ja korvaavat kaikki aikaisemmat tai samanaikaiset sopimukset, viestit ja ehdotukset. 

Mahdollisia epäselvyyksiä näiden käyttöehtojen tulkinnassa ei voida tulkita ehtojen laatijaa vastaan.


OSA 18 - SOVELLETTAVA LAKI

Näihin Palveluehtoihin ja mahdollisiin erillisiin sopimuksiin, joilla tarjoamme sinulle Palveluita, sovelletaan Suomen lakeja ja niitä tulkitaan kyseisen lainsäädännön mukaisesti.


OSA 19 – MUUTOKSET PALVELUEHTOIHIN

Voit tarkistaa käyttöehtojen uusimman version milloin tahansa tällä sivulla.

Pidätämme oikeuden oman harkintamme mukaan päivittää, muuttaa tai korvata minkä tahansa osan näistä palveluehdoista julkaisemalla päivityksiä ja muutoksia verkkosivustollemme. On sinun vastuullasi tarkistaa verkkosivustomme säännöllisesti muutosten varalta. Jos jatkat verkkosivustomme tai Palvelumme käyttöä tai pääsyä niihin näiden Palveluehtojen muutosten lähettämisen jälkeen, hyväksyt nämä muutokset.


OSA 20 - YHTEYSTIEDOT

Palveluehtoja koskevat kysymykset tulee lähettää meille osoitteeseen asiakaspalvelu@juomapullokauppa.com. Puhelimitse tavoitatte meidät numerosta +358 400 314 312.

 

Yhteystietomme ovat alla:

Puhtaasti Reusables™

asiakaspalvelu@juomapullokauppa.com

+358 400 314 312

Aleksanterinkatu 30, 33100 Tampere, Suomi

Y-tunnus: 3253233-5

ALV-tunnus: FI32532335