Vastuullisuus

Meillä Juomapullokauppa.com:issa vastuullisuus ohjaa kaikkea tekemistä ja toimintaamme. Kannatamme vastuullista kuluttamista, ja pitkäikäisten valintojen tekeminen on siinä avainasemassa. Tämä on myös suurimpia syitä sille miksi verkkokauppamme on alun perin perustettu! Haluamme olla osaltamme tukemassa kertakäyttöisten muovituotteiden tuotannon vähentämistä merkittävästi tulevaisuudessa. Kannustammekin jokaista kuluttajaa vaihtamaan mahdolliset kertakäyttöiset tuotteet uudelleenkäytettäviin tuotteisiin.

Pyrimme tukemaan asiakkaitamme oikean ostopäätöksen tekemisessä parhaamme mukaan muun muassa tarjoamalla läpinäkyvästi tietoa meillä myytävistä tuotteista. Pyrimme lisäksi parhaamme mukaan tarjoamaan mahdollisimman kattavat tuotetiedot ja valokuvat myytävistä tuotteista, jotta turhilta palautuksilta (ja tuotteiden kuljetuspäästöiltä) voitaisiin välttyä. Mikäli kaipaat lisätietoa sinua kiinnostavasta tuotteesta ennen ostopäätöksen tekemistä, niin tavoitat meidät sähköpostista asiakaspalvelu@juomapullokauppa.com.

Kaupan alaan ja etenkin verkkokauppaan liittyy lukuisia kiperiä vastuullisuuskysymyksiä: alati kasvava luonnonvarojen kulutus, puutteet ihmisoikeuksien toteutumisessa arvoketjun eri vaiheissa, ilmastopäästöt ja muut negatiiviset ympäristövaikutukset. Nämä ovat kaikki globaaleja haasteita, mutta myös mahdollisuuksia, joiden parissa työskentelemme yhdessä kumppaniemme ja muiden toimijoiden kanssa. Kannustamme kuluttajia käyttämään vastuullisia verkkokauppoja, jotka tietävät missä myytävät tuotteet on valmistettu ja jotka myyvät tuotteita vain todelliseen tarpeeseen sekä mahdollisimman pienellä tuotteiden palautusprosentilla. Lukeudumme luonnollisesti myös itse tällaisten verkkokauppojen joukkoon.

Tiedämme, että vastuullisuuden saralla löytyy aina jotakin kehitettävää. Olemme sitoutuneet vastuulliseen toimintaan ja otamme askelia oikeaan suuntaan päivittäin.

Heräsikö sinulla mieleen kysymys toiminnastamme tai kehitysehdotus siihen liittyen? Ota meihin yhteyttä! Yhteystietomme löydät täältä