Toimitustavat & Palautukset

Toimitusehdot

Toimituskustannukset

Tuotteidemme ja palveluidemme toimituskulut perustuvat tilauksesi kokonaisarvoon sekä toimitusmaahan. Katso toimituskulut kunkin tilauksen osalta erikseen ostoskorista.

 

Tilauksesi lähettäminen

Pyrimme lähettämään kaikki paketit mahdollisimman pian arkipäivisin. Tuotteet toimitetaan kolmannen osapuolen (esim. Posti) toimesta lähimpään valittua toimitusosoitetta olevaan kyseisen toimijan toimipisteeseen. Huomaathan, että koska tuotteen kuljettaa luoksesi kolmas osapuoli, niin emme voi vaikuttaa tilauksen toimitusaikatauluihin, emmekä vastaa mahdollisista myöhästymisistä. Emme vastaa mahdollisista vaurioista kuljetuksen aikana missään toimitusmuodossa tai -tilanteessa.

Mikäli tilaat useampia tuotteita yhtäaikaisesti, niin pyrimme toimittamaan tuotteet aina yhtenä lähetyksenä. Mikäli yksi tilattavista tuotteista on vasta tulossa varastollemme, niin odotamme sen saapumista ennen kuin lähetämme koko tilauksen sinulle. 

 

Milloin voit odottaa pakettiasi

Kaikki tilaukset lähetetään mahdollisimman nopeasti ja pyrimme toimittamaan tilaukset omalta varastoltamme Suomessa 1-3 arkipäivän sisällä. Muualle Eurooppaan pyrimme toimittamaan tuotteet omalta varastoltamme 4-7 arkipäivän sisälle. Tällä hetkellä toimitamme tilauksia vain EU-alueelle.

Saat tilausvahvistuksen ja lähetysvahvistuksen sähköpostiisi, kun pakettisi on matkalla. 

 

Tilauksen vähimmäisarvo

Tilausten tekemiseen ei ole vähimmäisarvoa.

 

Toimitusohjeet

Valitsemastasi toimitustavasta riippuen voit lisätä toimitustapaa valittaessa toimitusohjeita tilattujen tuotteiden toimitukseen liittyen. Pyrimme välittämään kyseiset ohjeet tuotteiden toimitukset tarjoavalle palveluntuottajalle parhaamme mukaan. Emme kuitenkaan takaa, että kyseiset ohjeet päätyvät aina tuotteiden toimittajalle asti. Jos pyydät pakettisi jättämistä "turvalliseen paikkaan" ilman valvontaa, tämä on omalla vastuullasi, emmekä voi hyvittää sinulle kadonneita tai sään aiheuttamia vaurioita. Suomessa toimitamme paketit aina toimitusosoitetta lähimpään postitoimipisteeseen.

 

Antamasi toimitustiedot

Jos jokin antamistasi toimitustiedoista on virheellinen, eikä meille ole ilmoitettu korjauksista ennen tuotteiden lähettämistä - emme ota vastuuta suoritetusta lähetyksestä. Emme lähetä uudelleen tai hyvitä tilaustasi, ellei toimitettua tuotetta vastaanoteta meille uudelleen myytävässä kunnossa. Ylimääräiset/toiset toimituskulut jäävät asiakkaan maksettavaksi.

 

Toimituskohteemme

Olemme Suomessa sijaitseva yritys, joka toimittaa myymiään tuotteita lähtökohtaisesti kaikkiin Euroopan Unionin jäsenmaihin. Tilausvaiheessa näet, että toimitammeko tuotteitamme omaan tilausmaahasi.

 

Palautukset

Pyrimme parhaamme mukaan varmistamaan, että tilaamasi tuote toimitetaan sinulle turvallisesti ja ympäristöystävällisesti. Mikäli tuote kuitenkin vahingoittuu toimituksen aikana, niin tulee sinun asiakkaana ensisijaisesti olla yhteydessä tuotteen sinulle toimittaneeseen yritykseen ja vaatia vahingonkorvausta heiltä. Mikäli taas olet tyytymätön tuotteeseen ja haluat palauttaa sen, niin voit olla yhteydessä sähköpostiimme asiakaspalvelu@juomapullokauppa.com. Tarjoamme kaikille meiltä tilatuille tuotteille 14 vuorokauden palautusoikeuden. Tuotteiden palauttaminen on maksullista. Pyrimme parhaamme mukaan tarjoamaan sinulle Asiakkaana niin kattavat tuotetiedot ennen ostopäätöksen tekemistä ja tuotteen tilaamista, että vältyt turhilta tilattujen tuotteiden palauttamisilta. Näin säästämme myös ympäristöä.